dinsdag, juli 5, 2022
13.9 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Vrouw overlijdt onder auto

- advertentie -

SPIJKENISSE – Dinsdagochtend vond er een ongeval plaats op het winkelcentrum aan de Nieuwstraat in Spijkenisse. Een bestuurder van een bestelbus zag de oudere vrouw niet aankomen en raakte in aanmerking met de vrouw, de vrouw kwam onder het voertuig terecht.

Zowel de traumahelicopter als de brandweer heeft geprobeerd de vrouw te bevrijden. Dit mocht niet meer baten, de vrouw is ter plaatse overleden aan haar verwondingen. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -