Vrouw overlijdt onder auto

dinsdag 5 april 2011 10:03

SPIJKENISSE – Dinsdagochtend vond er een ongeval plaats op het winkelcentrum aan de Nieuwstraat in Spijkenisse. Een bestuurder van een bestelbus zag de oudere vrouw niet aankomen en raakte in aanmerking met de vrouw, de vrouw kwam onder het voertuig terecht.

Zowel de traumahelicopter als de brandweer heeft geprobeerd de vrouw te bevrijden. Dit mocht niet meer baten, de vrouw is ter plaatse overleden aan haar verwondingen. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw overlijdt onder auto
Schrijver:

 

 

SPIJKENISSE – Dinsdagochtend vond er een ongeval plaats op het winkelcentrum aan de Nieuwstraat in Spijkenisse. Een bestuurder van een bestelbus zag de oudere vrouw niet aankomen en raakte in aanmerking met de vrouw, de vrouw kwam onder het voertuig terecht.

Zowel de traumahelicopter als de brandweer heeft geprobeerd de vrouw te bevrijden. Dit mocht niet meer baten, de vrouw is ter plaatse overleden aan haar verwondingen. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!