Kind aangereden Max Havelaarweg

Date:

Deel bericht:

HOOGVLIET – Op de Max Havelaarweg in Hoogvliet heeft woensdagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een fiets. Het ongeval gebeurde ter hoogte van een kleuterschool, de bestuurster van de fiets was een kind.

Deze was met een hoge snelheid aangereden door een auto, het meisje vloog hierbij zeker 1meter hoog door de lucht. De fiets belande 3meter verderop, het meisje is nagekeken door het ambulancepersoneel. Gelukkig vielen de verwondingen mee,  ze een hoofdwond en last van haar rug. Voor de zekerheid is zij naar het ziekenhuis gebracht, het verkeersongevallen analyse team van de politie doet onderzoek.

- Advertisement -

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd