vrijdag, juli 1, 2022
13.4 C
Rotterdam
vrijdag 1 juli 2022

Kind aangereden Max Havelaarweg

- advertentie -

HOOGVLIET – Op de Max Havelaarweg in Hoogvliet heeft woensdagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een fiets. Het ongeval gebeurde ter hoogte van een kleuterschool, de bestuurster van de fiets was een kind.

Deze was met een hoge snelheid aangereden door een auto, het meisje vloog hierbij zeker 1meter hoog door de lucht. De fiets belande 3meter verderop, het meisje is nagekeken door het ambulancepersoneel. Gelukkig vielen de verwondingen mee,  ze een hoofdwond en last van haar rug. Voor de zekerheid is zij naar het ziekenhuis gebracht, het verkeersongevallen analyse team van de politie doet onderzoek.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -