Vrouw uit raam gesprongen na overval in woning Spijkenisse

Date:

Share post:

- Advertisement -

SPIJKENISSE – Aan de Lindenstraat in Spijkenisse heeft donderdagavond een overval plaatsgevonden. Het slachtoffer werkte niet mee en kreeg ruzie met de overvallers. De vrouw is vermoedelijk uit paniek uit het raam gesprongen. Hierbij liep ze zware verwondingen op. De man en kind van de vrouw konden veilig buiten komen.

Door de buurtbewoners werd het alarmnummer gebeld. Omdat omstanders vermoedelijk een vuurwapen zagen kwam de politie met groot materieel ter plaatse, de politie heeft direct een zoekactie gehouden naar de daders. Hier van onbreekt nog ieder spoor. Het Mobiel medisch team is per traumahelikopter ter plaatse gekomen heeft het slachtoffer gestabiliseerd. Het slachtoffer is overgeplaatst naar het EMC te Rotterdam.

De recherche en het forensisch onderzoeksteam stellen een onderzoek in naar de overval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd