Vrouw uit raam gesprongen na overval in woning Spijkenisse

donderdag 7 april 2011 21:05

SPIJKENISSE – Aan de Lindenstraat in Spijkenisse heeft donderdagavond een overval plaatsgevonden. Het slachtoffer werkte niet mee en kreeg ruzie met de overvallers. De vrouw is vermoedelijk uit paniek uit het raam gesprongen. Hierbij liep ze zware verwondingen op. De man en kind van de vrouw konden veilig buiten komen.

Door de buurtbewoners werd het alarmnummer gebeld. Omdat omstanders vermoedelijk een vuurwapen zagen kwam de politie met groot materieel ter plaatse, de politie heeft direct een zoekactie gehouden naar de daders. Hier van onbreekt nog ieder spoor. Het Mobiel medisch team is per traumahelikopter ter plaatse gekomen heeft het slachtoffer gestabiliseerd. Het slachtoffer is overgeplaatst naar het EMC te Rotterdam.

De recherche en het forensisch onderzoeksteam stellen een onderzoek in naar de overval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vrouw uit raam gesprongen na overval in woning Spijkenisse
Schrijver:

 

 

SPIJKENISSE – Aan de Lindenstraat in Spijkenisse heeft donderdagavond een overval plaatsgevonden. Het slachtoffer werkte niet mee en kreeg ruzie met de overvallers. De vrouw is vermoedelijk uit paniek uit het raam gesprongen. Hierbij liep ze zware verwondingen op. De man en kind van de vrouw konden veilig buiten komen.

Door de buurtbewoners werd het alarmnummer gebeld. Omdat omstanders vermoedelijk een vuurwapen zagen kwam de politie met groot materieel ter plaatse, de politie heeft direct een zoekactie gehouden naar de daders. Hier van onbreekt nog ieder spoor. Het Mobiel medisch team is per traumahelikopter ter plaatse gekomen heeft het slachtoffer gestabiliseerd. Het slachtoffer is overgeplaatst naar het EMC te Rotterdam.

De recherche en het forensisch onderzoeksteam stellen een onderzoek in naar de overval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!