dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Schietpartij in woning

- advertentie -

ROTTERDAM – In een woning aan de Adriaen van der Doeslaan in Rotterdam is donderdagavond een persoon gewond geraakt na een schietpartij in een woning. Het slachtoffer lag in een woning, waar de schutter binnen was gekomen. Hierbij zijn schoten gelost.

Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. in en rond de woning worden onderzoeken gedaan. Hierbij word een groot sporenonderzoek verricht in de nabije omgeving. De schutter is tot op heden niet gevonden.

Foto’s : Glenn Sprenkels


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -