Schietpartij in woning

donderdag 7 april 2011 18:28

ROTTERDAM – In een woning aan de Adriaen van der Doeslaan in Rotterdam is donderdagavond een persoon gewond geraakt na een schietpartij in een woning. Het slachtoffer lag in een woning, waar de schutter binnen was gekomen. Hierbij zijn schoten gelost.

Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. in en rond de woning worden onderzoeken gedaan. Hierbij word een groot sporenonderzoek verricht in de nabije omgeving. De schutter is tot op heden niet gevonden.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Schietpartij in woning
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – In een woning aan de Adriaen van der Doeslaan in Rotterdam is donderdagavond een persoon gewond geraakt na een schietpartij in een woning. Het slachtoffer lag in een woning, waar de schutter binnen was gekomen. Hierbij zijn schoten gelost.

Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. in en rond de woning worden onderzoeken gedaan. Hierbij word een groot sporenonderzoek verricht in de nabije omgeving. De schutter is tot op heden niet gevonden.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!