Beknelling na aanrijding 2 personenauto’s

zaterdag 9 april 2011 19:32

ROTTERDAM – Op de 2e Rosestraat in Rotterdam heeft zaterdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personen auto’s. Een van de bijrijders zou bekneld zitten, de brandweer werd gestuurd om de bijrijder te bevrijden.

De bestuurders van beide auto’s zijn met de schrik vrijgekomen. De bijrijder werd uit de auto geknipt zodat het ambulancepersoneel hun werk konden doen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Het VerkeersOngevallenAnaylse-Team van de politie doet onderzoek.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Beknelling na aanrijding 2 personenauto’s
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Op de 2e Rosestraat in Rotterdam heeft zaterdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personen auto’s. Een van de bijrijders zou bekneld zitten, de brandweer werd gestuurd om de bijrijder te bevrijden.

De bestuurders van beide auto’s zijn met de schrik vrijgekomen. De bijrijder werd uit de auto geknipt zodat het ambulancepersoneel hun werk konden doen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Het VerkeersOngevallenAnaylse-Team van de politie doet onderzoek.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!