Brand in flatwoning aan het Jacob van Campenplein

zaterdag 9 april 2011 20:50

ROTTERDAM – In een Rotterdamse flatwoning is zaterdagavond brand uitgebroken. De brandweer had de brand al snel onder controle, waarna er geventileerd werd. De brandweer, die was opgeroepen voor een gebouwbrand, was al snel ter plaatse aan het Jacob van Campenplein in Rotterdam.

Bij aankomst was er een grote hoeveelheid rook te zien. De brandweer had de brand al snel onder controle, waarna er geventileerd kon worden. De rook bleef op de begane grond een lange tijd te zien. Een vrouw was vergeten haar kat uit haar woning te halen, deze is tijdens de hevige rook haar woning ingegaan. De politie is met haar meegegaan, zodat er geen foute dingen gedaan konden worden.

Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in flatwoning aan het Jacob van Campenplein
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – In een Rotterdamse flatwoning is zaterdagavond brand uitgebroken. De brandweer had de brand al snel onder controle, waarna er geventileerd werd. De brandweer, die was opgeroepen voor een gebouwbrand, was al snel ter plaatse aan het Jacob van Campenplein in Rotterdam.

Bij aankomst was er een grote hoeveelheid rook te zien. De brandweer had de brand al snel onder controle, waarna er geventileerd kon worden. De rook bleef op de begane grond een lange tijd te zien. Een vrouw was vergeten haar kat uit haar woning te halen, deze is tijdens de hevige rook haar woning ingegaan. De politie is met haar meegegaan, zodat er geen foute dingen gedaan konden worden.

Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!