Droogte wordt rietkraag teveel

zaterdag 9 april 2011 19:39

POORTUGAAL – Doordat er al een tijd geen regen meer is gevallen in Nederland, zijn grote stukken gras en riet vaak heel droog. Ze hebben dan niets meer nodig om in brand te vliegen. Meerdere stukken gras zijn al in brand gevlogen. Zo ook een stuk met riet aan de Albrandswaardsedijk in Poortugaal.

Ter hoogte van zorgcentrum Delta is een groot stuk riet in brand gestoken. De brandweer schaalde gelijk op naar middelbrand. De brand was met de bemanning van twee tankautospuiten snel geblust. De brandweer was meer tijd kwijt aan het oprollen van de slangen dan aan de brand zelf. Na nog even van de zon te hebben genoten, was het ook voor de brandweer tijd om weer inzetbaar te gaan.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Droogte wordt rietkraag teveel
Schrijver:

 

 

POORTUGAAL – Doordat er al een tijd geen regen meer is gevallen in Nederland, zijn grote stukken gras en riet vaak heel droog. Ze hebben dan niets meer nodig om in brand te vliegen. Meerdere stukken gras zijn al in brand gevlogen. Zo ook een stuk met riet aan de Albrandswaardsedijk in Poortugaal.

Ter hoogte van zorgcentrum Delta is een groot stuk riet in brand gestoken. De brandweer schaalde gelijk op naar middelbrand. De brand was met de bemanning van twee tankautospuiten snel geblust. De brandweer was meer tijd kwijt aan het oprollen van de slangen dan aan de brand zelf. Na nog even van de zon te hebben genoten, was het ook voor de brandweer tijd om weer inzetbaar te gaan.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!