Kinderreanimatie Perentuin Rotterdam

zaterdag 9 april 2011 19:38

ROTTERDAM – Aan de Perentuin heeft zaterdagavond een kinderreanimatie plaatsgevonden. Het mobiel medisch team kwam met de traumahelicopter ter plaatse voor assistentie aan het aanwezig ambulance personeel.

Meerdere politiewagens waren al ter plaatse en waren bezig met de reanimatie. Het slachtoffertje is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kinderreanimatie Perentuin Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Aan de Perentuin heeft zaterdagavond een kinderreanimatie plaatsgevonden. Het mobiel medisch team kwam met de traumahelicopter ter plaatse voor assistentie aan het aanwezig ambulance personeel.

Meerdere politiewagens waren al ter plaatse en waren bezig met de reanimatie. Het slachtoffertje is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!