Brand onder motorkap van Jaguar

maandag 11 april 2011 11:10

VLAARDINGEN – De bestuurder van een Jaguar kreeg maandagavond de schrik van zijn leven. Zijn motor vloog in brand, op het viaduct van de A20 ter hoogte van afrit Vlaardingen-West. Richting Hoek van Holland werd een baan afgesloten, en de brandweer werdt met spoed gealarmeerd.

De vlammen waren in het begin goed zichtbaar. De brandweer, die met een hoge druk straal de eerste aanval inzette had veel moeite met open krijgen van de motorkap. Een grote slijptol moest er aan te pas komen, voordat de brandweer het vuur volledig kon uitmaken. Toen het sein veilig was gegeven, kon de eigenaar de schade gaan bekijken. De Jaguar was door een takel meegenomen.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand onder motorkap van Jaguar
Schrijver:

 

 

VLAARDINGEN – De bestuurder van een Jaguar kreeg maandagavond de schrik van zijn leven. Zijn motor vloog in brand, op het viaduct van de A20 ter hoogte van afrit Vlaardingen-West. Richting Hoek van Holland werd een baan afgesloten, en de brandweer werdt met spoed gealarmeerd.

De vlammen waren in het begin goed zichtbaar. De brandweer, die met een hoge druk straal de eerste aanval inzette had veel moeite met open krijgen van de motorkap. Een grote slijptol moest er aan te pas komen, voordat de brandweer het vuur volledig kon uitmaken. Toen het sein veilig was gegeven, kon de eigenaar de schade gaan bekijken. De Jaguar was door een takel meegenomen.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!