Man beland in sloot

woensdag 13 april 2011 21:01

HOOGVLIET -Woensdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een persoon te water aan de Kievit in Hoogvliet. Aanrijdend bleek het aan de achterkant van de Kievit te zijn, op de Welhoeksedijk.

Ter plaatse troffen de hulpdiensten een oudere man aan in het slootje, de man was door een nog onbekende reden met zijn fiets het slootje in gereden. De brandweer wist de man snel op het droge te krijgen, ook werd de fiets op het droge geholpen. Het ambulancepersoneel heeft de man nagekeken.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man beland in sloot
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET -Woensdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een persoon te water aan de Kievit in Hoogvliet. Aanrijdend bleek het aan de achterkant van de Kievit te zijn, op de Welhoeksedijk.

Ter plaatse troffen de hulpdiensten een oudere man aan in het slootje, de man was door een nog onbekende reden met zijn fiets het slootje in gereden. De brandweer wist de man snel op het droge te krijgen, ook werd de fiets op het droge geholpen. Het ambulancepersoneel heeft de man nagekeken.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!