Brand in voertuig Aveling

vrijdag 15 april 2011 08:07

HOOGVLIET – Aan de Aveling in Hoogvliet heeft vrijdagochtend een voertuigbrand plaatsgevonden, de drie inzittende waren op tijd uit de auto. De brandweer was snel ter plaatse en begon met het blussen. De politie had de weg afgezet en het verkeer omgeleid. De brand was snel onder controle, de sleepdienst heeft de wagen na het schoonmaken van het wegdek weggesleept.

De gemeente zal het wegdek verder moeten reinigen, ook moeten zij stoepen repareren doordat vrachtwagens over de stoep moesten.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in voertuig Aveling
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Aan de Aveling in Hoogvliet heeft vrijdagochtend een voertuigbrand plaatsgevonden, de drie inzittende waren op tijd uit de auto. De brandweer was snel ter plaatse en begon met het blussen. De politie had de weg afgezet en het verkeer omgeleid. De brand was snel onder controle, de sleepdienst heeft de wagen na het schoonmaken van het wegdek weggesleept.

De gemeente zal het wegdek verder moeten reinigen, ook moeten zij stoepen repareren doordat vrachtwagens over de stoep moesten.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!