Rotterdamse woning volledig uitgebrand

vrijdag 15 april 2011 10:14

ROTTERDAM – Op de Zwart Janstraat in Rotterdam heeft deze ochtend een woning in de brand gestaan. De brandweer had de handen vol aan deze brand. Bij aankomst waren vlammen al goed te zien. Hierop zijn de brandweermannen goed te werk gegaan en hebben deze brand onder controle gekregen.

Na een tijd te hebben gecontroleerd stonden de brandweermannen even bij te praten, waarna het vuur zich weer oplaaide. Hierop is de brandweer direct de woning weer ingegaan. Dit maal lukte het wel om de brand goed uit te krijgen. De brandweer is nog een lange tijd bezig geweest met het nablussen en het ventileren. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Rotterdamse woning volledig uitgebrand
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Op de Zwart Janstraat in Rotterdam heeft deze ochtend een woning in de brand gestaan. De brandweer had de handen vol aan deze brand. Bij aankomst waren vlammen al goed te zien. Hierop zijn de brandweermannen goed te werk gegaan en hebben deze brand onder controle gekregen.

Na een tijd te hebben gecontroleerd stonden de brandweermannen even bij te praten, waarna het vuur zich weer oplaaide. Hierop is de brandweer direct de woning weer ingegaan. Dit maal lukte het wel om de brand goed uit te krijgen. De brandweer is nog een lange tijd bezig geweest met het nablussen en het ventileren. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!