Veel schade na ongeval Hoofdweg

vrijdag 15 april 2011 12:17

ROTTERDAM – Een bestuurder van een Mini Cooper heeft vrijdag de schrik van zijn leven gehad bij een ongeluk. Bij het ongeval waren drie auto’s betrokken. Het ongeval vond plaats net na de oprit van de A16 richting Dordrecht. Hier heeft door een nog onbekende oorzaak een ongeval plaats gevonden.

Vermoedelijk is de Mini Cooper hierbij over de kop gegaan. De persoon is meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoeken. Er lag veel glas op de rijbaan, dit is door de politie later opgeruimd. De weg is een lange tijd afgesloten.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel schade na ongeval Hoofdweg
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Een bestuurder van een Mini Cooper heeft vrijdag de schrik van zijn leven gehad bij een ongeluk. Bij het ongeval waren drie auto’s betrokken. Het ongeval vond plaats net na de oprit van de A16 richting Dordrecht. Hier heeft door een nog onbekende oorzaak een ongeval plaats gevonden.

Vermoedelijk is de Mini Cooper hierbij over de kop gegaan. De persoon is meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoeken. Er lag veel glas op de rijbaan, dit is door de politie later opgeruimd. De weg is een lange tijd afgesloten.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!