woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Veel schade na ongeval Hoofdweg

- advertentie -

ROTTERDAM – Een bestuurder van een Mini Cooper heeft vrijdag de schrik van zijn leven gehad bij een ongeluk. Bij het ongeval waren drie auto’s betrokken. Het ongeval vond plaats net na de oprit van de A16 richting Dordrecht. Hier heeft door een nog onbekende oorzaak een ongeval plaats gevonden.

Vermoedelijk is de Mini Cooper hierbij over de kop gegaan. De persoon is meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoeken. Er lag veel glas op de rijbaan, dit is door de politie later opgeruimd. De weg is een lange tijd afgesloten.

Foto’s : Glenn Sprenkels


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -