Ernstige ravage na ongeval Ringdijk Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Bij een ongeval op de Ringdijk in Rotterdam is een personenauto zondagochtend zwaar beschadigd geraakt. Twee inzittende zijn met spoed naar het ziekenhuis overgebracht met zware verwondingen.

Een personenauto die de macht over het stuur verloor op de Ringdijk kwam tot stilstand tegen een bus en een paal op een middenberm. De schade was aanzienlijk. Twee gewonden zijn met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 1 man werd op de plaats van het ongeval nagekeken, en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bus, die op tijd kon uitwijken had lichte beschadegingen aan de zijkant van het voertuig.

- Advertisement -

Ook de gealarmeerde traumahelicopter heeft personen nagekeken.Toen deze weg ging, kregen ze veel complimenten van omstanders. De Ringdijk is nog een lange tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto’s : Glenn Sprenkels

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd