Onderzoek naar vreemde lucht Slinge Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

ROTTERDAM – Zondagmiddag werd de politie gealarmeerd voor een onderzoekje naar een pand. De buren zouden een alarm horen afgaan, ter plaatse rook de politie een vreemde lucht. De brandweer is hierop gestuurd.

Ter plaatse werden er metingen verricht om te kijken waar de lucht vandaan kwam, deze werd echter niet gevonden. De politie had besloten om een slotenmaker te laten komen om het slot open te maken. Na een tijd was de deur open en kon de brandweer een onderzoek starten in de woning. Hierop is niks gevonden en werd het alarm uitgeschakeld. De bewoner is ingelicht door een briefje op de deur.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd