Oefendagen Brandweer Rotterdam

Date:

Share post:

ROTTERDAM – De brandweer van Rotterdam hadden de afgelopen 2 dagen oefendagen, vandaag was de laatste dag. De brandweer had verschillende scenario’s nagebootst die in het echt zouden kunnen voorkomen. Al deze scenario’s vonden in grote gebouwen en bedrijven plaats. Er werd alles aan gedaan om de oefening zo echt mogelijk te laten lijken.

Zoals slachtoffers die vast zaten in een brandend gebouw, ook werd 1 van de aanwezige brandweermannen gestoken met een vuile naald. De dader werd gearresteerd en de brandweerman werd verzorgt door het ambulancepersoneel. Bij een van de oefeningen gooide een verwarde man een slachtoffer via het raam naar buiten, deze is overleden. Na een 2e geslaagde oefendagen konden de brandweerkorpsen weer terug naar de kazerne’s.

- Advertisement -

Hieronder foto’s van de oefeningen waar VRR112 bij mocht zijn.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd