Brandweer bevrijd meerkoet Heijermansplein Schiedam

donderdag 21 april 2011 20:16

SCHIEDAM – Donderdagmiddag word de Schiedamse brandweer ter plaatse gevraagd aan het Heijermansplein in Schiedam voor een hulpverlening aan een dier. Buurtbewoners merken op dat er al langere tijd een meerkoet vast zit in het water.

Hun zijn al lange tijd bezig om de dierenambulance ter plaatse te laten komen. Echter heeft deze geen wagens beschikbaar, dus word de brandweer gebeld. Een duiker is het water ingegaan met een kniptangetje en heeft het arme beest bevrijd, waarna deze weer verder kon zwemmen met de andere kuikentjes. Veel buurtbewoners kwamen op het ”incident” af. Toen het beestje bevrijd was, klonk er een groot applaus voor de brandweer van het publiek. Deze waren de brandweer erg dankbaar voor het werk.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer bevrijd meerkoet Heijermansplein Schiedam
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Donderdagmiddag word de Schiedamse brandweer ter plaatse gevraagd aan het Heijermansplein in Schiedam voor een hulpverlening aan een dier. Buurtbewoners merken op dat er al langere tijd een meerkoet vast zit in het water.

Hun zijn al lange tijd bezig om de dierenambulance ter plaatse te laten komen. Echter heeft deze geen wagens beschikbaar, dus word de brandweer gebeld. Een duiker is het water ingegaan met een kniptangetje en heeft het arme beest bevrijd, waarna deze weer verder kon zwemmen met de andere kuikentjes. Veel buurtbewoners kwamen op het ”incident” af. Toen het beestje bevrijd was, klonk er een groot applaus voor de brandweer van het publiek. Deze waren de brandweer erg dankbaar voor het werk.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!