Motorrijder gewond na aanrijding met auto Gustoweg Schiedam

donderdag 21 april 2011 20:20

SCHIEDAM – Donderdagmiddag heeft er op de Gustoweg in Schiedam-Zuid een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een motor. De auto en de motor, die beide in een andere richting reden kwamen met elkaar in aanraking, waarna de motor rijder ten val kwam en gewond raakte. 

Ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse. De motorrijder is licht-gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De motor en auto hebben beide schade opgelopen. De politie heeft het sporenonderzoek verder afgehandeld. Door het incident is de Gustoweg tijdelijk afgesloten geweest.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijder gewond na aanrijding met auto Gustoweg Schiedam
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Donderdagmiddag heeft er op de Gustoweg in Schiedam-Zuid een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een motor. De auto en de motor, die beide in een andere richting reden kwamen met elkaar in aanraking, waarna de motor rijder ten val kwam en gewond raakte. 

Ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse. De motorrijder is licht-gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De motor en auto hebben beide schade opgelopen. De politie heeft het sporenonderzoek verder afgehandeld. Door het incident is de Gustoweg tijdelijk afgesloten geweest.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!