woensdag, juli 6, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Motorrijder gewond na aanrijding met auto Gustoweg Schiedam

- advertentie -

SCHIEDAM – Donderdagmiddag heeft er op de Gustoweg in Schiedam-Zuid een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een motor. De auto en de motor, die beide in een andere richting reden kwamen met elkaar in aanraking, waarna de motor rijder ten val kwam en gewond raakte. 

Ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse. De motorrijder is licht-gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De motor en auto hebben beide schade opgelopen. De politie heeft het sporenonderzoek verder afgehandeld. Door het incident is de Gustoweg tijdelijk afgesloten geweest.

Foto’s : Jasper Warmerdam


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -