Ontruiming na gaslucht Boerenhoek Hoogvliet

donderdag 21 april 2011 19:10

HOOGVLIET – Vanmorgen werd de brandweer ter plaatse gevraagd voor een sterkte gaslucht aan de Boerenhoek in Hoogvliet. Ter plaatse roken de brandweerlieden een sterke gaslucht, ook sloegen de gasmeters aan. Omdat meerdere bewoners ook het gas in hun huizen roken besloot de officier van dienst om een rij woningen te laten ontruimen, scenario GRIP 1 was niet nodig.

Kazerne Leemkuil kwam ter plaatse met de haakarmbak “Bijzonder Materiaal “. De brandweer had de straat afgesloten, ook werden er slangen aangelegd voor een waterneveling. Die zorgt voor een koelend oppervlakte zodat er geen brand uit kon breken, ook zorgt deze er voor dat het gas als het ware naar beneden word gedrukt. Eneco heeft het gaslek gedicht.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ontruiming na gaslucht Boerenhoek Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Vanmorgen werd de brandweer ter plaatse gevraagd voor een sterkte gaslucht aan de Boerenhoek in Hoogvliet. Ter plaatse roken de brandweerlieden een sterke gaslucht, ook sloegen de gasmeters aan. Omdat meerdere bewoners ook het gas in hun huizen roken besloot de officier van dienst om een rij woningen te laten ontruimen, scenario GRIP 1 was niet nodig.

Kazerne Leemkuil kwam ter plaatse met de haakarmbak “Bijzonder Materiaal “. De brandweer had de straat afgesloten, ook werden er slangen aangelegd voor een waterneveling. Die zorgt voor een koelend oppervlakte zodat er geen brand uit kon breken, ook zorgt deze er voor dat het gas als het ware naar beneden word gedrukt. Eneco heeft het gaslek gedicht.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!