Ontruiming na gaslucht Boerenhoek Hoogvliet

Date:

Share post:

- Advertisement -

HOOGVLIET – Vanmorgen werd de brandweer ter plaatse gevraagd voor een sterkte gaslucht aan de Boerenhoek in Hoogvliet. Ter plaatse roken de brandweerlieden een sterke gaslucht, ook sloegen de gasmeters aan. Omdat meerdere bewoners ook het gas in hun huizen roken besloot de officier van dienst om een rij woningen te laten ontruimen, scenario GRIP 1 was niet nodig.

Kazerne Leemkuil kwam ter plaatse met de haakarmbak “Bijzonder Materiaal “. De brandweer had de straat afgesloten, ook werden er slangen aangelegd voor een waterneveling. Die zorgt voor een koelend oppervlakte zodat er geen brand uit kon breken, ook zorgt deze er voor dat het gas als het ware naar beneden word gedrukt. Eneco heeft het gaslek gedicht.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd