Vrouw onder tram Laan op Zuid Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

ROTTERDAM – Op de Laan op Zuid in Rotterdam is donderdagmiddag een vrouw onder de tram gekomen. Daarbij raakte zij ernstig gewond. De vrouw stak plotseling over en zag de tram die in noordelijke richting reed over het hoofd. Daarbij raakte zij met een enorme klap de tram en sloeg op het voorraam, daarna is zij onder de tram gekomen.

De brandweer schaalde op naar middel hulpverlening, ook vloog de traumahelikopter uit Amsterdam mee. Het heeft zeker een half uur geduurd voordat de vrouw bevrijd was van onder de tram. Het traumateam heeft de vrouw gestabiliseerd. Deze is met een ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De trambestuurder is opgevangen door het RET personeel. De RET-ongevallendienst en de verkeersongevallendienst doen onderzoek naar de aanrijding.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd