Dode bij schietpartij Ellemeethof Rotterdam

vrijdag 22 april 2011 21:28

ROTTERDAM – Vrijdagavond werd er vanuit een auto aan de Ellemeethof in Rotterdam de 32-jarige Jürgen Bahadoer uit Hoogvliet neergeschoten. Het slachtoffer is direct na het schietincident per auto naar het Ikazia-ziekenhuis vervoert. Helaas heeft het slachtoffer daar enkele uren later het leven gelaten. Onderzoek door de politie heeft geresulteerd in twee aanhoudingen.

De schietpartij vond rond 9 uur ’s avonds plaats op de hoek van de Schuddebeursstraat en de Noordwellestraat in Pendrecht. Het slachtoffer stond met twee Rotterdammers van 29 en 36 bij een auto toen 2 mannen op hen af kwamen lopen en schoten lostten. Hierbij raakte Jürgen zeer ernstig gewond. De twee Rotterdammers zijn aangehouden, ze werden ervan verdacht teruggeschoten te hebben.

Mocht u meer informatie hebben over dit incident, neemt u dan contact op via het speciaal geopende telefoonnummer: 0800-7444488. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. De Criminele Inlichtingen Eenheid is voor dit misdrijf bereikbaar op 06-57516586.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode bij schietpartij Ellemeethof Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Vrijdagavond werd er vanuit een auto aan de Ellemeethof in Rotterdam de 32-jarige Jürgen Bahadoer uit Hoogvliet neergeschoten. Het slachtoffer is direct na het schietincident per auto naar het Ikazia-ziekenhuis vervoert. Helaas heeft het slachtoffer daar enkele uren later het leven gelaten. Onderzoek door de politie heeft geresulteerd in twee aanhoudingen.

De schietpartij vond rond 9 uur ’s avonds plaats op de hoek van de Schuddebeursstraat en de Noordwellestraat in Pendrecht. Het slachtoffer stond met twee Rotterdammers van 29 en 36 bij een auto toen 2 mannen op hen af kwamen lopen en schoten lostten. Hierbij raakte Jürgen zeer ernstig gewond. De twee Rotterdammers zijn aangehouden, ze werden ervan verdacht teruggeschoten te hebben.

Mocht u meer informatie hebben over dit incident, neemt u dan contact op via het speciaal geopende telefoonnummer: 0800-7444488. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. De Criminele Inlichtingen Eenheid is voor dit misdrijf bereikbaar op 06-57516586.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!