Dode bij schietpartij Ellemeethof Rotterdam

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Vrijdagavond werd er vanuit een auto aan de Ellemeethof in Rotterdam de 32-jarige Jürgen Bahadoer uit Hoogvliet neergeschoten. Het slachtoffer is direct na het schietincident per auto naar het Ikazia-ziekenhuis vervoert. Helaas heeft het slachtoffer daar enkele uren later het leven gelaten. Onderzoek door de politie heeft geresulteerd in twee aanhoudingen.

De schietpartij vond rond 9 uur ’s avonds plaats op de hoek van de Schuddebeursstraat en de Noordwellestraat in Pendrecht. Het slachtoffer stond met twee Rotterdammers van 29 en 36 bij een auto toen 2 mannen op hen af kwamen lopen en schoten lostten. Hierbij raakte Jürgen zeer ernstig gewond. De twee Rotterdammers zijn aangehouden, ze werden ervan verdacht teruggeschoten te hebben.

- Advertisement -

Mocht u meer informatie hebben over dit incident, neemt u dan contact op via het speciaal geopende telefoonnummer: 0800-7444488. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. De Criminele Inlichtingen Eenheid is voor dit misdrijf bereikbaar op 06-57516586.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd