Man zwaargewond bij vechtpartij Slinge

Date:

Share post:

- Advertisement -

ROTTERDAM – Op de Slinge heeft zaterdagavond een vechtpartij plaats gevonden. Hierbij is 1 man zwaar gewond geraakt. In de eerste instantie verzamelde de politie zich aan de voorkant van het metrostation omdat hier de mishandeling zou hebben plaats gevonden. Hierbij trof de politie geen slachtoffer aan, deze vonden ze enkele meters verder.

Vermoedelijk is het slachtoffer verder gelopen tot dat hij neer viel.

Het mobiel medisch team arriveerde en verzorgde het slachtoffer. Deze is met een slagaderlijkebloeding over gebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft 1 verdachte opgepakt, tevens is het slachtoffer aangehouden omdat deze zou begonnen zijn met vechten.

F

oto’s : Robin Veerman / VRR112

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd