Man zwaargewond bij vechtpartij Slinge

zaterdag 23 april 2011 22:31

ROTTERDAM – Op de Slinge heeft zaterdagavond een vechtpartij plaats gevonden. Hierbij is 1 man zwaar gewond geraakt. In de eerste instantie verzamelde de politie zich aan de voorkant van het metrostation omdat hier de mishandeling zou hebben plaats gevonden. Hierbij trof de politie geen slachtoffer aan, deze vonden ze enkele meters verder.

Vermoedelijk is het slachtoffer verder gelopen tot dat hij neer viel.

Het mobiel medisch team arriveerde en verzorgde het slachtoffer. Deze is met een slagaderlijkebloeding over gebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft 1 verdachte opgepakt, tevens is het slachtoffer aangehouden omdat deze zou begonnen zijn met vechten.

F

oto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man zwaargewond bij vechtpartij Slinge
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Op de Slinge heeft zaterdagavond een vechtpartij plaats gevonden. Hierbij is 1 man zwaar gewond geraakt. In de eerste instantie verzamelde de politie zich aan de voorkant van het metrostation omdat hier de mishandeling zou hebben plaats gevonden. Hierbij trof de politie geen slachtoffer aan, deze vonden ze enkele meters verder.

Vermoedelijk is het slachtoffer verder gelopen tot dat hij neer viel.

Het mobiel medisch team arriveerde en verzorgde het slachtoffer. Deze is met een slagaderlijkebloeding over gebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft 1 verdachte opgepakt, tevens is het slachtoffer aangehouden omdat deze zou begonnen zijn met vechten.

F

oto’s : Robin Veerman / VRR112

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!