Auto te water Currieweg Spijkenisse

zondag 24 april 2011 12:24

SPIJKENISSE – Rond half 1 werd er melding gemaakt dat er een auto het water was in gereden op de currieweg in Spijkenisse. Al snel was het duidelijk dat de bestuurster er uit was en niet gewond was.

Omdat de vrouw slecht ter been is, heeft de brandweer uit haar auto een rolstoel gehaald. Na een half uur arriveerde er een sleepwagen om de auto er uit te halen. Nadat het niet gelukt was om de auto er uit te trekken, hebben ze het opnieuw geprobeerd met een de kraan die ook op de sleep wagen zat. Hierbij is het wel gelukt om de auto er uit te halen.

Foto’s : Ivar van Dijk

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto te water Currieweg Spijkenisse
Schrijver:

 

 

SPIJKENISSE – Rond half 1 werd er melding gemaakt dat er een auto het water was in gereden op de currieweg in Spijkenisse. Al snel was het duidelijk dat de bestuurster er uit was en niet gewond was.

Omdat de vrouw slecht ter been is, heeft de brandweer uit haar auto een rolstoel gehaald. Na een half uur arriveerde er een sleepwagen om de auto er uit te halen. Nadat het niet gelukt was om de auto er uit te trekken, hebben ze het opnieuw geprobeerd met een de kraan die ook op de sleep wagen zat. Hierbij is het wel gelukt om de auto er uit te halen.

Foto’s : Ivar van Dijk

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!