Brand in appartement Mijnsherenlaan

zondag 24 april 2011 20:03

ROTTERDAM – Aan de Mijnsherenlaan woedde zondagavond een korte maar hevige brand. De brandweer kreeg een telefoontje binnen van een brand , de brandweer arriveerde snel en begon de binnen aanval. De bewoners zouden al buiten zijn, wel waren er meerdere dieren in het pand aanwezig.

De brandweer heeft al de dieren veilig uit het pand weten te krijgen, de dierenambulance heeft deze nagekeken. Omdat het onzeker was of de brand uit was ging men met een warmtebeeldcamera naar binnen. Hierop zag de brandweer inderdaad wat brandhaarden. Deze werden bestreden. De woningen er boven werden ook door de brandweer nagekeken en geventileerd.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand in appartement Mijnsherenlaan
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Aan de Mijnsherenlaan woedde zondagavond een korte maar hevige brand. De brandweer kreeg een telefoontje binnen van een brand , de brandweer arriveerde snel en begon de binnen aanval. De bewoners zouden al buiten zijn, wel waren er meerdere dieren in het pand aanwezig.

De brandweer heeft al de dieren veilig uit het pand weten te krijgen, de dierenambulance heeft deze nagekeken. Omdat het onzeker was of de brand uit was ging men met een warmtebeeldcamera naar binnen. Hierop zag de brandweer inderdaad wat brandhaarden. Deze werden bestreden. De woningen er boven werden ook door de brandweer nagekeken en geventileerd.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!