Brand in appartement Mijnsherenlaan

Date:

Share post:

ROTTERDAM – Aan de Mijnsherenlaan woedde zondagavond een korte maar hevige brand. De brandweer kreeg een telefoontje binnen van een brand , de brandweer arriveerde snel en begon de binnen aanval. De bewoners zouden al buiten zijn, wel waren er meerdere dieren in het pand aanwezig.

- Advertisement -

De brandweer heeft al de dieren veilig uit het pand weten te krijgen, de dierenambulance heeft deze nagekeken. Omdat het onzeker was of de brand uit was ging men met een warmtebeeldcamera naar binnen. Hierop zag de brandweer inderdaad wat brandhaarden. Deze werden bestreden. De woningen er boven werden ook door de brandweer nagekeken en geventileerd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd