Opnieuw brand in het Staelduinsebos Ridderkerk

Date:

Deel bericht:

RIDDERKERK – In voormalig tuincentrum Staelduinsebos in Ridderkerk heeft zondagmiddag opnieuw een brand gewoed, deze keer betrof het een voormalig woonhuis. De brandweer kreeg een melding van een buitenbrand aan de Staelduinsebos, omdat de brandweer meerdere telefoontjes binnen kregen over de brand werd er op geschaald naar gebouwbrand. Bij aankomst bleek er een brand te woeden in het voormalig woonhuis.

- Advertisement -

Omdat het lastig te blussen was werd er op geschaald naar middel brand, hierbij reed het schuimblusvoertuig van Metaalhof mee. De brandweer is zeker 1uur bezig geweest om de brand onder controle te krijgen, de brandweer heeft een lange tijd de brand na geblust om te voorkomen dat de brand opnieuw oplaaide. Omdat dit de 3e keer is dat hier een brand woedde word het pand gesloopt op last van de brandweer.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd