Opnieuw brand in het Staelduinsebos Ridderkerk

zondag 24 april 2011 14:21

RIDDERKERK – In voormalig tuincentrum Staelduinsebos in Ridderkerk heeft zondagmiddag opnieuw een brand gewoed, deze keer betrof het een voormalig woonhuis. De brandweer kreeg een melding van een buitenbrand aan de Staelduinsebos, omdat de brandweer meerdere telefoontjes binnen kregen over de brand werd er op geschaald naar gebouwbrand. Bij aankomst bleek er een brand te woeden in het voormalig woonhuis.

Omdat het lastig te blussen was werd er op geschaald naar middel brand, hierbij reed het schuimblusvoertuig van Metaalhof mee. De brandweer is zeker 1uur bezig geweest om de brand onder controle te krijgen, de brandweer heeft een lange tijd de brand na geblust om te voorkomen dat de brand opnieuw oplaaide. Omdat dit de 3e keer is dat hier een brand woedde word het pand gesloopt op last van de brandweer.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Opnieuw brand in het Staelduinsebos Ridderkerk
Schrijver:

 

 

RIDDERKERK – In voormalig tuincentrum Staelduinsebos in Ridderkerk heeft zondagmiddag opnieuw een brand gewoed, deze keer betrof het een voormalig woonhuis. De brandweer kreeg een melding van een buitenbrand aan de Staelduinsebos, omdat de brandweer meerdere telefoontjes binnen kregen over de brand werd er op geschaald naar gebouwbrand. Bij aankomst bleek er een brand te woeden in het voormalig woonhuis.

Omdat het lastig te blussen was werd er op geschaald naar middel brand, hierbij reed het schuimblusvoertuig van Metaalhof mee. De brandweer is zeker 1uur bezig geweest om de brand onder controle te krijgen, de brandweer heeft een lange tijd de brand na geblust om te voorkomen dat de brand opnieuw oplaaide. Omdat dit de 3e keer is dat hier een brand woedde word het pand gesloopt op last van de brandweer.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!