Bestuurder rijdt door na aanrijding Schenkelweg Spijkenisse

maandag 25 april 2011 18:04

SPIJKENISSE – Na een aanrijding op de Schenkelweg in Spijkenisse, is een bestuurder van een betrokken auto doorgereden. De auto was even gestopt, en daarna weggereden.

Bij de aanrijding waren drie auto’s betrokken. Er werd een ambulance opgeroepen, maar deze bleek niet nodig. Niemand raakte gewond bij de aanrijding. Na de schadeformulieren te hebben ingevuld, konden de andere auto’s hun weg weer vervolgen. Het overige verkeer had weinig last van de aanrijding.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder rijdt door na aanrijding Schenkelweg Spijkenisse
Schrijver:

 

 

SPIJKENISSE – Na een aanrijding op de Schenkelweg in Spijkenisse, is een bestuurder van een betrokken auto doorgereden. De auto was even gestopt, en daarna weggereden.

Bij de aanrijding waren drie auto’s betrokken. Er werd een ambulance opgeroepen, maar deze bleek niet nodig. Niemand raakte gewond bij de aanrijding. Na de schadeformulieren te hebben ingevuld, konden de andere auto’s hun weg weer vervolgen. Het overige verkeer had weinig last van de aanrijding.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!