Ondergaande zon zorgt voor een melding van brand

woensdag 27 april 2011 19:41

VLAARDINGEN – De brandweer van Vlaardingen en Schiedam werden woensdagavond naar de Nachtegaallaan in Vlaardingen gestuurd. Er was mogelijk brand in een woning.

De vrijwillige brandweer was op het moment van de melding aan het oefenen. Deze waren sneller ter plaatse dan de beroeps. De brandweer heeft vanaf de hoogwerker de schoorsteen onderzocht. Hier was niets gevonden. De oorzaak van de melding is mogelijk de ondergaande zon waarvan de weerkaatsing op de schoorsteen zichtbaar was.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ondergaande zon zorgt voor een melding van brand
Schrijver:

 

 

VLAARDINGEN – De brandweer van Vlaardingen en Schiedam werden woensdagavond naar de Nachtegaallaan in Vlaardingen gestuurd. Er was mogelijk brand in een woning.

De vrijwillige brandweer was op het moment van de melding aan het oefenen. Deze waren sneller ter plaatse dan de beroeps. De brandweer heeft vanaf de hoogwerker de schoorsteen onderzocht. Hier was niets gevonden. De oorzaak van de melding is mogelijk de ondergaande zon waarvan de weerkaatsing op de schoorsteen zichtbaar was.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!