Traumahelicopter ingezet bij ademhalingsproblemen Ghijseland Rhoon

donderdag 28 april 2011 11:18

RHOON – Donderdagochtend werd het mobiel medisch team opgeroepen voor een patiënt met ademhalingsproblemen. Aan de Ghijseland in Rhoon had een oudere vrouw last van haar luchtwegen en kon daardoor moeilijk ademen.

Toen de ambulance ter plaatse was bleek het mee te vallen, het mobiel medisch team heeft nog wel medische assistentie verleent. Hierna konden zij weer terug naar Zestienhoven in Rotterdam, de vrouw is overgebracht naar het Ruwaard in Spijkenisse.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Traumahelicopter ingezet bij ademhalingsproblemen Ghijseland Rhoon
Schrijver:

 

 

RHOON – Donderdagochtend werd het mobiel medisch team opgeroepen voor een patiënt met ademhalingsproblemen. Aan de Ghijseland in Rhoon had een oudere vrouw last van haar luchtwegen en kon daardoor moeilijk ademen.

Toen de ambulance ter plaatse was bleek het mee te vallen, het mobiel medisch team heeft nog wel medische assistentie verleent. Hierna konden zij weer terug naar Zestienhoven in Rotterdam, de vrouw is overgebracht naar het Ruwaard in Spijkenisse.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!