woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Traumahelicopter inzet Holysingel Vlaardingen

- advertentie -

VLAARDINGEN – Dinsdagavond werd er een ambulance naar de Holysingel in Vlaardingen gestuurd. Na een eerste onderzoek van het ambulancepersoneel, bleek assistentie van de traumahelikopter noodzakelijk. Deze werd een kwartier na de eerste melding gealarmeerd.

De traumahelicopter hing vrijsnel boven de Holysingel. Deze is op een veldje geland, met een politieauto werden de arts en verpleegkundige van het Mobiel Medisch Team naar de locatie gebracht. Ondertussen was ook de brandweer ter plaatse gekomen. Zij moesten de patiënt horizontaal naar beneden halen. Het slachtoffer kon na ruim een uur naar het Sint Franciscus worden gebracht. Het opstijgen van de traumahelikopter, veroorzaakte een aardige “zandstorm” .

Foto’s : Dylan Tolhuisen


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -