Traumahelicopter inzet Holysingel Vlaardingen

Date:

Deel bericht:

VLAARDINGEN – Dinsdagavond werd er een ambulance naar de Holysingel in Vlaardingen gestuurd. Na een eerste onderzoek van het ambulancepersoneel, bleek assistentie van de traumahelikopter noodzakelijk. Deze werd een kwartier na de eerste melding gealarmeerd.

De traumahelicopter hing vrijsnel boven de Holysingel. Deze is op een veldje geland, met een politieauto werden de arts en verpleegkundige van het Mobiel Medisch Team naar de locatie gebracht. Ondertussen was ook de brandweer ter plaatse gekomen. Zij moesten de patiënt horizontaal naar beneden halen. Het slachtoffer kon na ruim een uur naar het Sint Franciscus worden gebracht. Het opstijgen van de traumahelikopter, veroorzaakte een aardige “zandstorm” .

- Advertisement -

Foto’s : Dylan Tolhuisen

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd