Traumahelicopter komt voor gevallen skater Klaas Klinkertkade Capelle

Date:

Deel bericht:

CAPELLE A/D IJssel – Op de Klaas Klinkertkade in Capelle aan den IJssel is dinsdagavond een man zwaargewond geraakt na een val tijdens het skaten. De man is onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd.

De hulpdiensten werden opgeroepen naar de Klaas Klinkertweg, maar moesten een stuk verderop zijn. Bij aankomst bleek het te gaan om een man die tijdens het skaten was gevallen en had zwaar letsel. Hierop heeft de traumahelikopter assistentie verleent. De man is onder begeleiding van politie naar het ziekenhuis vervoerd, hier zullen verdere onderzoeken moeten aanwijzen wat de man precies heeft.

- Advertisement -

Foto’s : Glenn Sprenkels

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd