woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Traumahelicopter komt voor gevallen skater Klaas Klinkertkade Capelle

- advertentie -

CAPELLE A/D IJssel – Op de Klaas Klinkertkade in Capelle aan den IJssel is dinsdagavond een man zwaargewond geraakt na een val tijdens het skaten. De man is onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd.

De hulpdiensten werden opgeroepen naar de Klaas Klinkertweg, maar moesten een stuk verderop zijn. Bij aankomst bleek het te gaan om een man die tijdens het skaten was gevallen en had zwaar letsel. Hierop heeft de traumahelikopter assistentie verleent. De man is onder begeleiding van politie naar het ziekenhuis vervoerd, hier zullen verdere onderzoeken moeten aanwijzen wat de man precies heeft.

Foto’s : Glenn Sprenkels


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -