Traumahelicopter komt voor gevallen skater Klaas Klinkertkade Capelle

dinsdag 3 mei 2011 21:51

CAPELLE A/D IJssel – Op de Klaas Klinkertkade in Capelle aan den IJssel is dinsdagavond een man zwaargewond geraakt na een val tijdens het skaten. De man is onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd.

De hulpdiensten werden opgeroepen naar de Klaas Klinkertweg, maar moesten een stuk verderop zijn. Bij aankomst bleek het te gaan om een man die tijdens het skaten was gevallen en had zwaar letsel. Hierop heeft de traumahelikopter assistentie verleent. De man is onder begeleiding van politie naar het ziekenhuis vervoerd, hier zullen verdere onderzoeken moeten aanwijzen wat de man precies heeft.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Traumahelicopter komt voor gevallen skater Klaas Klinkertkade Capelle
Schrijver:

 

 

CAPELLE A/D IJssel – Op de Klaas Klinkertkade in Capelle aan den IJssel is dinsdagavond een man zwaargewond geraakt na een val tijdens het skaten. De man is onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd.

De hulpdiensten werden opgeroepen naar de Klaas Klinkertweg, maar moesten een stuk verderop zijn. Bij aankomst bleek het te gaan om een man die tijdens het skaten was gevallen en had zwaar letsel. Hierop heeft de traumahelikopter assistentie verleent. De man is onder begeleiding van politie naar het ziekenhuis vervoerd, hier zullen verdere onderzoeken moeten aanwijzen wat de man precies heeft.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!