Fietser aangereden door busje Burgemeester Heusdenslaan Vlaardingen

woensdag 4 mei 2011 20:10

VLAARDINGEN – Even voor acht uur, het moment waarop heel Nederland stil was om oorlogsslachtoffers te herdenken, is er op de kruising Burgemeester Heusdenslaan/Burgemeester Verkadesingel een fietser geschept. De fietser raakt bij de aanrijding licht gewond.

Het busje waardoor de fietser is geschept, had weinig tot geen schade. Het slachtoffer is naar het Vlietland ziekenhuis in Schiedam gebracht. De oorzaak van de aanrijding is nog niet bekend.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Fietser aangereden door busje Burgemeester Heusdenslaan Vlaardingen
Schrijver:

 

 

VLAARDINGEN – Even voor acht uur, het moment waarop heel Nederland stil was om oorlogsslachtoffers te herdenken, is er op de kruising Burgemeester Heusdenslaan/Burgemeester Verkadesingel een fietser geschept. De fietser raakt bij de aanrijding licht gewond.

Het busje waardoor de fietser is geschept, had weinig tot geen schade. Het slachtoffer is naar het Vlietland ziekenhuis in Schiedam gebracht. De oorzaak van de aanrijding is nog niet bekend.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!