Voorgevel woning verwoest door brandende fiets Hooglandstraat Rotterdam

woensdag 4 mei 2011 08:19

ROTTERDAM – Een brandende fiets heeft woensdag een voorgevel verwoest op de Hooglandstraat in Rotterdam. In de fiets lag veel kleding, deze lading is door nog onbekende in de brand gestoken.

De brandweer, die reed voor buitenbrand was al snel aanwezig. Bij aankomst stond de fiets tegen de woning, waar de kozijnen begonnen te roken. Hierop is gebouwbrand afgegeven. Kort hierop werd het sein middelbrand gemaakt. De brandweer heeft de kozijnen uit de woning gesloopt, en alles nagecontroleerd. Toen het veilig was, is de brandweer weer inzetbaar gegaan. Er is niemand gewond geraakt.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Voorgevel woning verwoest door brandende fiets Hooglandstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Een brandende fiets heeft woensdag een voorgevel verwoest op de Hooglandstraat in Rotterdam. In de fiets lag veel kleding, deze lading is door nog onbekende in de brand gestoken.

De brandweer, die reed voor buitenbrand was al snel aanwezig. Bij aankomst stond de fiets tegen de woning, waar de kozijnen begonnen te roken. Hierop is gebouwbrand afgegeven. Kort hierop werd het sein middelbrand gemaakt. De brandweer heeft de kozijnen uit de woning gesloopt, en alles nagecontroleerd. Toen het veilig was, is de brandweer weer inzetbaar gegaan. Er is niemand gewond geraakt.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!