Buren bellen voor een brandend vuurkorf

donderdag 5 mei 2011 07:46

De brandweer werd opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Paul van Ostaijenstraat in Rotterdam-Zevenkamp. Bij aankomst was er geen brand te zien. Buren hadden 112 gebeld omdat zij een sterke brandlucht roken. De brandweer heeft hierop onderzoek gedaan, en kwam uit bij een vuurkorf.

De bewoners van het gemelde pand zaten niets vermoedend in de tuin, gezellig bij een vuurkorf. Hierna zijn de brandweermannen weer terug naar de kazerne gegaan.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Buren bellen voor een brandend vuurkorf
Schrijver:

 

 

De brandweer werd opgeroepen voor een gebouwbrand aan de Paul van Ostaijenstraat in Rotterdam-Zevenkamp. Bij aankomst was er geen brand te zien. Buren hadden 112 gebeld omdat zij een sterke brandlucht roken. De brandweer heeft hierop onderzoek gedaan, en kwam uit bij een vuurkorf.

De bewoners van het gemelde pand zaten niets vermoedend in de tuin, gezellig bij een vuurkorf. Hierna zijn de brandweermannen weer terug naar de kazerne gegaan.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!