Klein kind betrokken bij ongeval 1e Middelandstraat Rotterdam

donderdag 5 mei 2011 19:18

ROTTERDAM – Op de 1e Middellandstraat in Rotterdam heeft donderdagavond een ongeval plaatsgevonden met een klein kind. Het kindje werd aangereden, waarna de auto een stuk verder tot stilstand kwam.

De bestuurder van de auto heeft de auto een stuk na het ongeval aan de kant gezet, met de schrik van zijn leven. Toen de ambulance aan kwam, is het kind gestabiliseerd en direct overgebracht naar een ziekenhuis. De gealarmeerde traumahelikopter is tijdens de vlucht gecanceld. De politie heeft hierna nog verdere onderzoeken gedaan. Wat de toestand van het kindje is, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Klein kind betrokken bij ongeval 1e Middelandstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Op de 1e Middellandstraat in Rotterdam heeft donderdagavond een ongeval plaatsgevonden met een klein kind. Het kindje werd aangereden, waarna de auto een stuk verder tot stilstand kwam.

De bestuurder van de auto heeft de auto een stuk na het ongeval aan de kant gezet, met de schrik van zijn leven. Toen de ambulance aan kwam, is het kind gestabiliseerd en direct overgebracht naar een ziekenhuis. De gealarmeerde traumahelikopter is tijdens de vlucht gecanceld. De politie heeft hierna nog verdere onderzoeken gedaan. Wat de toestand van het kindje is, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!