Scooterrijder gewond na aanrijding met busje Vondelweg

donderdag 5 mei 2011 09:14

SCHIEDAM – Donderdagmiddag heeft er op de kruising van de Vondelweg met de Admiraal de Ruyterweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een busje. De scooterrijder raakte bij dit ongeval gewond. Ambulance en de traumaheli worden ter plaatse gestuurd.

Na de stabilisatie is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De gealarmeerde traumahelicopter is niet ter plaatse gekomen. De brandweer is nog even ter plaatse gevraagd om het wegdek te reinigen, maar hoefde niet in actie te komen omdat het reinigen mogelijk sporen voor het onderzoek zou verwijderen. De verkeersongevallen groep van de politie heeft de aanrijding in onderzoek.

Door het incident is de Vondelweg lange tijd afgesloten geweest.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Scooterrijder gewond na aanrijding met busje Vondelweg
Schrijver:

 

 

SCHIEDAM – Donderdagmiddag heeft er op de kruising van de Vondelweg met de Admiraal de Ruyterweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een busje. De scooterrijder raakte bij dit ongeval gewond. Ambulance en de traumaheli worden ter plaatse gestuurd.

Na de stabilisatie is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De gealarmeerde traumahelicopter is niet ter plaatse gekomen. De brandweer is nog even ter plaatse gevraagd om het wegdek te reinigen, maar hoefde niet in actie te komen omdat het reinigen mogelijk sporen voor het onderzoek zou verwijderen. De verkeersongevallen groep van de politie heeft de aanrijding in onderzoek.

Door het incident is de Vondelweg lange tijd afgesloten geweest.

Foto’s : Jasper Warmerdam

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!