Scooterrijder gewond na aanrijding met busje Vondelweg

Date:

Share post:

- Advertisement -

SCHIEDAM – Donderdagmiddag heeft er op de kruising van de Vondelweg met de Admiraal de Ruyterweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een busje. De scooterrijder raakte bij dit ongeval gewond. Ambulance en de traumaheli worden ter plaatse gestuurd.

Na de stabilisatie is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De gealarmeerde traumahelicopter is niet ter plaatse gekomen. De brandweer is nog even ter plaatse gevraagd om het wegdek te reinigen, maar hoefde niet in actie te komen omdat het reinigen mogelijk sporen voor het onderzoek zou verwijderen. De verkeersongevallen groep van de politie heeft de aanrijding in onderzoek.

Door het incident is de Vondelweg lange tijd afgesloten geweest.

Foto’s : Jasper Warmerdam

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd