Auto komt tot stilstand na botsing met paal Maasboulevard

vrijdag 6 mei 2011 12:58

ROTTERDAM – Een automobilist heeft vrijdagmiddag aan de Maasboulevard een paal geraakt, en is hierna tot stilstand gekomen op de stoep. De auto had lichte beschadigingen, en de persoon is meegenomen naar het ziekenhuis.

De brandweer was opgeroepen voor een beknelling. Bij aankomst bleek dit niet het geval te zijn, en heeft de brandweer de ambulancedienst verder geholpen. De patient is in de ambulance nagekeken, en meegenomen naar het ziekenhuis. Wat de oorzaak van het ongeval is geweest, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto komt tot stilstand na botsing met paal Maasboulevard
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Een automobilist heeft vrijdagmiddag aan de Maasboulevard een paal geraakt, en is hierna tot stilstand gekomen op de stoep. De auto had lichte beschadigingen, en de persoon is meegenomen naar het ziekenhuis.

De brandweer was opgeroepen voor een beknelling. Bij aankomst bleek dit niet het geval te zijn, en heeft de brandweer de ambulancedienst verder geholpen. De patient is in de ambulance nagekeken, en meegenomen naar het ziekenhuis. Wat de oorzaak van het ongeval is geweest, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!