woensdag, juli 6, 2022
12 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Auto slaat over de kop bij aanrijding Pascalweg Rotterdam

- advertentie -

Vrijdagavond vond er een ernstige aanrijding plaats tussen 2 auto’s, de aanrijding vond plaats op de kruising Pascalweg/Catullusweg in Rotterdam. Een auto sloeg daarbij over de kop, de andere auto had lichte schade. De brandweer was nodig om een inzittende uit het voertuig dat op z’n kop lag te knippen.

Het mobiel medisch team heeft medische assistentie verleent. Ook werd ter plaatse assitentie gevraagd van de officier van dienst geneeskundige, deze bleek achteraf niet nodig te zijn. Allebei de slachtoffers zijn vervoerd met rug en nekklachten naar het ziekenhuis. Het verkeersongevallen analyse team van de politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,237VolgersVolg
- advertentie -