Auto slaat over de kop bij aanrijding Pascalweg Rotterdam

vrijdag 6 mei 2011 19:42

Vrijdagavond vond er een ernstige aanrijding plaats tussen 2 auto’s, de aanrijding vond plaats op de kruising Pascalweg/Catullusweg in Rotterdam. Een auto sloeg daarbij over de kop, de andere auto had lichte schade. De brandweer was nodig om een inzittende uit het voertuig dat op z’n kop lag te knippen.

Het mobiel medisch team heeft medische assistentie verleent. Ook werd ter plaatse assitentie gevraagd van de officier van dienst geneeskundige, deze bleek achteraf niet nodig te zijn. Allebei de slachtoffers zijn vervoerd met rug en nekklachten naar het ziekenhuis. Het verkeersongevallen analyse team van de politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto slaat over de kop bij aanrijding Pascalweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Vrijdagavond vond er een ernstige aanrijding plaats tussen 2 auto’s, de aanrijding vond plaats op de kruising Pascalweg/Catullusweg in Rotterdam. Een auto sloeg daarbij over de kop, de andere auto had lichte schade. De brandweer was nodig om een inzittende uit het voertuig dat op z’n kop lag te knippen.

Het mobiel medisch team heeft medische assistentie verleent. Ook werd ter plaatse assitentie gevraagd van de officier van dienst geneeskundige, deze bleek achteraf niet nodig te zijn. Allebei de slachtoffers zijn vervoerd met rug en nekklachten naar het ziekenhuis. Het verkeersongevallen analyse team van de politie doet onderzoek naar het ongeval.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!