Glasplaat dreigt te vallen Fuchsaistraat Spijkenisse

zaterdag 7 mei 2011 14:13

SPIJKENISSE Rond kwart voor 3 kwam er een melding binnen dat er op de Fuchsaistraat een glasplaat van een gevel los zat. Omdat er enig gevaar was heeft de politie een deel van de straat afgezet.

Nadat de brandweer met de hoogwerker de glas plaat kapot geslagen heeft en er geen gevaar meer was, heeft de rest van de bemanning het glas op de grond op geruimt en kon de brandweer na een half uur weer terug naar de kazerne.

Foto’s : Ivar van Dijk

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Glasplaat dreigt te vallen Fuchsaistraat Spijkenisse
Schrijver:

 

 

SPIJKENISSE Rond kwart voor 3 kwam er een melding binnen dat er op de Fuchsaistraat een glasplaat van een gevel los zat. Omdat er enig gevaar was heeft de politie een deel van de straat afgezet.

Nadat de brandweer met de hoogwerker de glas plaat kapot geslagen heeft en er geen gevaar meer was, heeft de rest van de bemanning het glas op de grond op geruimt en kon de brandweer na een half uur weer terug naar de kazerne.

Foto’s : Ivar van Dijk

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!