Grote bosbrand Vuurvlinderweg Hoogvliet

zondag 8 mei 2011 15:09

HOOGVLIET – Aan de Vuurvlinderweg in Hoogvliet heeft zondagmiddag een grote bosbrand gewoed. Omstanders hadden gebeld dat er brand zou zijn , omdat er veel telefoontjes binnen kwamen bij de meldkamer schaalde die op naar middelbrand.

De brandweer had moeite met het bestrijden van de brand vanwege de waterwinning. Na de eerste hogedruk spuiten waren de vlammen onder controle, voor extra waterwinning heeft de brandweer gebruikt gemaakt van het schuimblusvoertuig. Hieraan waren meerdere slangen gekoppeld, de RPA hoefde geen werk te verrichten. Bij de brand is 1 fotograaf opgepakt omdat deze niet luisterde naar politie agenten ter plaatse.

De brandweer gaat uit van brandstichting.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote bosbrand Vuurvlinderweg Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Aan de Vuurvlinderweg in Hoogvliet heeft zondagmiddag een grote bosbrand gewoed. Omstanders hadden gebeld dat er brand zou zijn , omdat er veel telefoontjes binnen kwamen bij de meldkamer schaalde die op naar middelbrand.

De brandweer had moeite met het bestrijden van de brand vanwege de waterwinning. Na de eerste hogedruk spuiten waren de vlammen onder controle, voor extra waterwinning heeft de brandweer gebruikt gemaakt van het schuimblusvoertuig. Hieraan waren meerdere slangen gekoppeld, de RPA hoefde geen werk te verrichten. Bij de brand is 1 fotograaf opgepakt omdat deze niet luisterde naar politie agenten ter plaatse.

De brandweer gaat uit van brandstichting.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


 

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!