Grote bosbrand Vuurvlinderweg Hoogvliet

Date:

Share post:

HOOGVLIET – Aan de Vuurvlinderweg in Hoogvliet heeft zondagmiddag een grote bosbrand gewoed. Omstanders hadden gebeld dat er brand zou zijn , omdat er veel telefoontjes binnen kwamen bij de meldkamer schaalde die op naar middelbrand.

De brandweer had moeite met het bestrijden van de brand vanwege de waterwinning. Na de eerste hogedruk spuiten waren de vlammen onder controle, voor extra waterwinning heeft de brandweer gebruikt gemaakt van het schuimblusvoertuig. Hieraan waren meerdere slangen gekoppeld, de RPA hoefde geen werk te verrichten. Bij de brand is 1 fotograaf opgepakt omdat deze niet luisterde naar politie agenten ter plaatse.

De brandweer gaat uit van brandstichting.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd