Hennepkwekerij aangetroffen Zonnebloemstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

ROTTERDAM – Maandagavond is aan de Zonnebloemstraat in Rotterdam een wietplantage aangetroffen. Een agent die ter plaatse was , werd onwel in het gebouw. Hierop werd de brandweer gestuurd om metingen te verrichten, ter plaatse zijn deze met de politie naar binnen gegaan.

Binnen bleek het te gaan om een wietplantage, omdat er binnen onbekende gassen hangen is de brandweer aan het meten. Ook de DCMR verricht meettaken. De politie heeft het gebied afgezet en haalt waarschijnlijk het wiet vanavond/vannacht nog uit het huis. Wel is het onzeker of de brandweer of de recherche dit doet.

Update  ; 22:34

De wietplantage aan de Zonnebloemstraat in Rotterdam betreffen 2 verdiepingen met planten. Ook zijn er 64 trafo’s aangetroffen. De politie neemt deze in beslag , uit onderzoek zal later meer blijken.

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd