Uitslaande brand kinderdagverblijf ‘S Gravendijkwal

Date:

Share post:

ROTTERDAM – Op de ‘S Gravendijkwal in Rotterdam is dinsdagnacht een kinderdagverblijf compleet uitgebrand. De brandweer kreeg een melding van een automatisch brandmelding bij een kinderdagverblijf ( ’t voortvarend scheepje ), toen deze ter plaatse was sloegen de vlammen uit het pand. Hierbij sloeg de brandweer direct groot alarm. In het nabij gelegen Skyline Hotel verbleven op dat moment 25 gasten, 16 daarvan zijn opgevangen.

- Advertisement -

De brand zorgde voor veel rookontwikkeling in de buurt, de brandweer heeft metingen verricht om te meten of er stoffen waren vrijgekomen. Dit was niet het geval. Omdat het vuur telkens opnieuw oplaaide was de brand lastig onder controle te krijgen. De brandweer had het vuur rond 4 uur vannacht onder controle.  Nablussen zal nog tot de middaguren duren.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd