Boom in brand langs Vlaardingse vaart

donderdag 12 mei 2011 22:39

VLAARDINGEN – Een boom die aan de Vlaardingse vaart ter hoogte van de Johanna Naberkade staat, heeft donderdagavond vlam gevat. De brandweer werd gealarmeerd om de boom te blussen. De brand bracht veel rookontwikkeling met zich mee.

De brandweer is ruim een kwartier bezig geweest met het blussen van de brand. Na een uitgebreide na controle kon de brandweer terug naar de kazerne gaan.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Boom in brand langs Vlaardingse vaart
Schrijver:

 

 

VLAARDINGEN – Een boom die aan de Vlaardingse vaart ter hoogte van de Johanna Naberkade staat, heeft donderdagavond vlam gevat. De brandweer werd gealarmeerd om de boom te blussen. De brand bracht veel rookontwikkeling met zich mee.

De brandweer is ruim een kwartier bezig geweest met het blussen van de brand. Na een uitgebreide na controle kon de brandweer terug naar de kazerne gaan.

Foto’s : Dylan Tolhuisen

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!