Drenkeling Albrandswaardsedijk overleden

Date:

Deel bericht:

POORTUGAAL – Rond half 8 donderdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een drenkeling aan het Delta ziekenhuis in Poortugaal (Albrandswaardsedijk). Al snel bleek het om de oude maas te gaan achter het Delta. De brandweer kwam met groot materieel ter plaatse, drie verschillende duikteams van de brandweer hebben naar de drenkeling gezocht. Vanwege de sterke stroming maakte de brandweer middel hulpverlening.

Ook zochten RPA en politie boten mee. Een zoekende politieboot heeft het slachtoffer gevonden ten hoogte van Hoogvliet, deze heeft de drenkeling aan boord van de boot gebracht. De politie heeft gelijk een reanimatie gestart, deze is aangemeerd in de haven van Spijkenisse. De traumahelicopter heeft medische assisentie verleent, de reanimatie mocht niet meer baten. De recherche doet onderzoek hoe de man te water is gekomen.

- Advertisement -

Update : Volgens de zeehaven politie  is er geen sprake van een misdrijf, dit blijkt uit een onderzoek. Het ging om een 35jarige man, Het lichaam is overgebracht naar de firma Goetzee. Het lichaam word vrijdagochtend vrijgegeven aan de familie.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd