Drenkeling Albrandswaardsedijk overleden

Date:

Deel bericht:

POORTUGAAL – Rond half 8 donderdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een drenkeling aan het Delta ziekenhuis in Poortugaal (Albrandswaardsedijk). Al snel bleek het om de oude maas te gaan achter het Delta. De brandweer kwam met groot materieel ter plaatse, drie verschillende duikteams van de brandweer hebben naar de drenkeling gezocht. Vanwege de sterke stroming maakte de brandweer middel hulpverlening.

Ook zochten RPA en politie boten mee. Een zoekende politieboot heeft het slachtoffer gevonden ten hoogte van Hoogvliet, deze heeft de drenkeling aan boord van de boot gebracht. De politie heeft gelijk een reanimatie gestart, deze is aangemeerd in de haven van Spijkenisse. De traumahelicopter heeft medische assisentie verleent, de reanimatie mocht niet meer baten. De recherche doet onderzoek hoe de man te water is gekomen.

- Advertisement -

Update : Volgens de zeehaven politie  is er geen sprake van een misdrijf, dit blijkt uit een onderzoek. Het ging om een 35jarige man, Het lichaam is overgebracht naar de firma Goetzee. Het lichaam word vrijdagochtend vrijgegeven aan de familie.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

[TERECHT] VERMIST: Keunah Kim 11-jarig meisje uit Den Haag voor het laatst gezien bij Amsterdam CS

De politie eenheden Amsterdam en Den Haag verzoeken u uit te kijken naar het 11-jarige meisje Keunah Kim....

VERMIST: Sylvana van den Langenberg (13) uit Rozenburg (ZH) met verstandelijke beperking

Sinds donderdag 16 april is de 13-jarige Sylvana van den Langenberg uit Rozenburg vermist. De politie zoekt sindsdien...

[TERECHT] : Sterre Krijnen (14) vanuit Teteringen samen met Chieu Nguyen (16)

Sterre is sinds 09-04-2015 vermist. Ten tijde van haar verdwijning droeg zij een spijkerbroek, een zwarte kanten blouse, een...

[TERECHT]: Chieu Nguyen (16) vanuit Teteringen samen met Sterre Krijnen (14)

Chieu is sinds 09-04-2015 vermist. Ten tijde van zijn verdwijning droeg hij een grijze muts van het merk Obey,...