Gaslekkage door verzakte grond Rode Klaver Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

ROTTERDAM – De brandweer had de handen vol aan een gas lekkage aan de Rode Klaver in Rotterdam-Ommoord. De leiding was gesprongen nadat de grond steeds verder verzakt.

De Rode Klaver is begin dit jaar opnieuw bestraat, hierbij zou het een en ander mis zijn gegaan en begint nu te verzakken. De brandweer kon in eerste instantie de lekkage niet vinden. De hoofdafsluiter werd na een lange zoektocht gevonden, en werd afgesloten door Joulz. De lek werd hierna ook gevonden. Deze was achteraf niet nodig.

De grote hoofdleiding werd hierna ook gevonden. Deze is afgesloten. De DCMR heeft metingen verricht, ook werd de bijzonder materieel bak van Hoogvliet ter plaatse gevraagt. Deze was achteraf niet nodig. De brandweer kon na een uur inpakken.

Foto’s : Glenn Sprenkels

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd