Binnenbrand in een woning op de 10e etage Vrijheer van Eslaan Papendrecht

dinsdag 17 mei 2011 18:39

PAPENDRECHT –  Dinsdag rond kwart over 4 werd de brandweer gealarmeerd voor een binnenbrand in een woning op de Vrijheer van Eslaan in de Sterflat op de 10e etage. De brandweer ging direct bij aankomst met 3 man naar binnen met een schuimblusser, boven aangekomen konden de 3 mannen  doorlopen naar het balkon waar een object zacht stond te roken.

Hier heeft de brandweer als eerst de schuimblusser ingezet waarna de ladderwagen met de hoge druk slang (zwarte slang uit de tankautospuit) omhoog kwam en de slang overgaf aan de 3 man die op het balkon stonden. Toen men met water begon te blussen ontstond er een steekvlam.

Het brandje was snel onder controle en ondanks dat het op de 10e etage uitbrak zijn er geen gewonden of personen met rookinhalatie. Na de woning te hebben geventileerd is de brandweer na een kleine drie kwartier weer retour gegaan naar de kazerne.

Foto’s : Sonny Lasschuit

 


 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Binnenbrand in een woning op de 10e etage Vrijheer van Eslaan Papendrecht
Schrijver:

 

 

PAPENDRECHT –  Dinsdag rond kwart over 4 werd de brandweer gealarmeerd voor een binnenbrand in een woning op de Vrijheer van Eslaan in de Sterflat op de 10e etage. De brandweer ging direct bij aankomst met 3 man naar binnen met een schuimblusser, boven aangekomen konden de 3 mannen  doorlopen naar het balkon waar een object zacht stond te roken.

Hier heeft de brandweer als eerst de schuimblusser ingezet waarna de ladderwagen met de hoge druk slang (zwarte slang uit de tankautospuit) omhoog kwam en de slang overgaf aan de 3 man die op het balkon stonden. Toen men met water begon te blussen ontstond er een steekvlam.

Het brandje was snel onder controle en ondanks dat het op de 10e etage uitbrak zijn er geen gewonden of personen met rookinhalatie. Na de woning te hebben geventileerd is de brandweer na een kleine drie kwartier weer retour gegaan naar de kazerne.

Foto’s : Sonny Lasschuit

 


 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!