vrijdag, januari 22, 2021

Binnenbrand in een woning op de 10e etage Vrijheer van Eslaan Papendrecht

PAPENDRECHT –  Dinsdag rond kwart over 4 werd de brandweer gealarmeerd voor een binnenbrand in een woning op de Vrijheer van Eslaan in de Sterflat op de 10e etage. De brandweer ging direct bij aankomst met 3 man naar binnen met een schuimblusser, boven aangekomen konden de 3 mannen  doorlopen naar het balkon waar een object zacht stond te roken.

Hier heeft de brandweer als eerst de schuimblusser ingezet waarna de ladderwagen met de hoge druk slang (zwarte slang uit de tankautospuit) omhoog kwam en de slang overgaf aan de 3 man die op het balkon stonden. Toen men met water begon te blussen ontstond er een steekvlam.

Het brandje was snel onder controle en ondanks dat het op de 10e etage uitbrak zijn er geen gewonden of personen met rookinhalatie. Na de woning te hebben geventileerd is de brandweer na een kleine drie kwartier weer retour gegaan naar de kazerne.

Foto’s : Sonny Lasschuit

 


Related Articles

Forse schade na aanrijding op Weena in Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Twee gewonden bij ongeval op A20 bij Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdag 21 januari zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de...

Politie haalt drie vuurwapens van straat in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft woensdag 20 januari drie vuurwapens in beslag genomen op drie...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg