Ernstige ravage na ongeval President Wilsonweg

dinsdag 17 mei 2011 23:17

ROTTERDAM – Op de President Wilsonweg in Rotterdam-Ommoord heeft een ongeval plaatsgevonden met een ernstige ravage als gevolg. Twee personenauto`s raakte door nog onbekende reden elkaar frontaal op een kruising. Een van de auto`s is hierbij gaan draaien, en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

De andere auto stopte midden op het kruispunt. De brandweer is aanwezig geweest om de bestuurder uit zijn auto te halen, dit bleek echter niet nodig te zien. Het Mobiel Medisch Team heeft het ambulance personeel assistentie gegeven. Het kruispunt is in beide richtingen afgesloten, het verkeer word ter plekke omgeleid. Hoe het met de bestuurder is, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Ernstige ravage na ongeval President Wilsonweg
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Op de President Wilsonweg in Rotterdam-Ommoord heeft een ongeval plaatsgevonden met een ernstige ravage als gevolg. Twee personenauto`s raakte door nog onbekende reden elkaar frontaal op een kruising. Een van de auto`s is hierbij gaan draaien, en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

De andere auto stopte midden op het kruispunt. De brandweer is aanwezig geweest om de bestuurder uit zijn auto te halen, dit bleek echter niet nodig te zien. Het Mobiel Medisch Team heeft het ambulance personeel assistentie gegeven. Het kruispunt is in beide richtingen afgesloten, het verkeer word ter plekke omgeleid. Hoe het met de bestuurder is, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!