woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Ernstige ravage na ongeval President Wilsonweg

- advertentie -

ROTTERDAM – Op de President Wilsonweg in Rotterdam-Ommoord heeft een ongeval plaatsgevonden met een ernstige ravage als gevolg. Twee personenauto`s raakte door nog onbekende reden elkaar frontaal op een kruising. Een van de auto`s is hierbij gaan draaien, en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

De andere auto stopte midden op het kruispunt. De brandweer is aanwezig geweest om de bestuurder uit zijn auto te halen, dit bleek echter niet nodig te zien. Het Mobiel Medisch Team heeft het ambulance personeel assistentie gegeven. Het kruispunt is in beide richtingen afgesloten, het verkeer word ter plekke omgeleid. Hoe het met de bestuurder is, is niet bekend.

Foto’s : Glenn Sprenkels

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -