Ernstige ravage na ongeval President Wilsonweg

Date:

Deel bericht:

ROTTERDAM – Op de President Wilsonweg in Rotterdam-Ommoord heeft een ongeval plaatsgevonden met een ernstige ravage als gevolg. Twee personenauto`s raakte door nog onbekende reden elkaar frontaal op een kruising. Een van de auto`s is hierbij gaan draaien, en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

De andere auto stopte midden op het kruispunt. De brandweer is aanwezig geweest om de bestuurder uit zijn auto te halen, dit bleek echter niet nodig te zien. Het Mobiel Medisch Team heeft het ambulance personeel assistentie gegeven. Het kruispunt is in beide richtingen afgesloten, het verkeer word ter plekke omgeleid. Hoe het met de bestuurder is, is niet bekend.

- Advertisement -

Foto’s : Glenn Sprenkels

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd