woensdag, juli 6, 2022
19.8 C
Rotterdam
woensdag 6 juli 2022

Motorrijder gewond bij aanrijding Erkens-akker Barendrecht

- advertentie -

BARENDRECHT – Op de kruising Erkens-akker met de Smitshoekse Baan in Barendrecht is aan het eind van de middag een motorrijder gewond geraakt bij een aanrijding. De motor is door een nog onbekende reden in botsing gekomen met een personenauto. Hierbij kwam de motorrijder ten val.

Ambulance en politie snelde zich naar het opgegeven adres. Na stabilisatie is de motorrijder overgebracht naar een ziekenhuis in de buurt. De politie heeft ter plaatse de oorzaak van het ongeval onderzocht.

Foto’s : Jeremy Schuurman / VRR112

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -