Keukenbrand Restaurant Middenbaan-Noord Hoogvliet

woensdag 18 mei 2011 12:15

HOOGVLIET – Aan de Middenbaan-Noord in Hoogvliet heeft woensdagochtend een klein keukenbrandje in een restaurant gewoed. De brandweer was al snel ter plaatse, toen deze aankwam bleken de eigenaars van het pand al de brand geblust te hebben.

De brandweer heeft metingen verricht om te kijken of er gevaar was voor rookinhaling. Dit bleek niet het geval te zijn, de brandweer kon snel retour.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Keukenbrand Restaurant Middenbaan-Noord Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Aan de Middenbaan-Noord in Hoogvliet heeft woensdagochtend een klein keukenbrandje in een restaurant gewoed. De brandweer was al snel ter plaatse, toen deze aankwam bleken de eigenaars van het pand al de brand geblust te hebben.

De brandweer heeft metingen verricht om te kijken of er gevaar was voor rookinhaling. Dit bleek niet het geval te zijn, de brandweer kon snel retour.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!