dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Traumahelicopter inzet Prikkorf Hoogvliet

- advertentie -

HOOGVLIET – Donderdagmiddag werd er medische assistentie gevraagt van het Mobiel Medisch Team aan de Prikkorf in Hoogvliet. Het ambulancepersoneel was met spoed opgeroepen, evenlater was het slachtoffer ingeladen in de ambulance.

Toen het slachtoffer eenmaal ingeladen was verslechterde zijn toestand. Hierop werd assistentie gevraagd van het Mobiel Medisch Team. Deze hebben samen met nog een ambulance het slachtoffer stabiel gemaakt. Deze is een half uur later met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -