Traumahelicopter inzet Prikkorf Hoogvliet

donderdag 19 mei 2011 13:57

HOOGVLIET – Donderdagmiddag werd er medische assistentie gevraagt van het Mobiel Medisch Team aan de Prikkorf in Hoogvliet. Het ambulancepersoneel was met spoed opgeroepen, evenlater was het slachtoffer ingeladen in de ambulance.

Toen het slachtoffer eenmaal ingeladen was verslechterde zijn toestand. Hierop werd assistentie gevraagd van het Mobiel Medisch Team. Deze hebben samen met nog een ambulance het slachtoffer stabiel gemaakt. Deze is een half uur later met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Traumahelicopter inzet Prikkorf Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Donderdagmiddag werd er medische assistentie gevraagt van het Mobiel Medisch Team aan de Prikkorf in Hoogvliet. Het ambulancepersoneel was met spoed opgeroepen, evenlater was het slachtoffer ingeladen in de ambulance.

Toen het slachtoffer eenmaal ingeladen was verslechterde zijn toestand. Hierop werd assistentie gevraagd van het Mobiel Medisch Team. Deze hebben samen met nog een ambulance het slachtoffer stabiel gemaakt. Deze is een half uur later met spoed overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!