Brandweer assiteert ambulancepersoneel Middenbaan-Noord Hoogvliet

woensdag 25 mei 2011 23:39

HOOGVLIET – Woensdagavond werd aan de Middenbaan-Noord in Hoogvliet assistentie gevraagd door de GGD aan de brandweer. Het betrof hier het naar beneden halen van een patiënt.

Het ambulancepersoneel die ter plaatse was, zag al snel dat ze de patiënt niet naar beneden konden tillen met de brancard. Omdat de toestand van de patiënt kritiek was hebben zij de hulp in geroepen van de brandweer.
De hoogwerker uit Spijkenisse was al snel ter plaatse, het brandweerpersoneel maakte de hoogwerker snel gereed. Het ambulancepersoneel heeft de patiënt ABC stabiel gemaakt, deze was binnen 10 minuten beneden. Deze is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer assiteert ambulancepersoneel Middenbaan-Noord Hoogvliet
Schrijver:

 

 

HOOGVLIET – Woensdagavond werd aan de Middenbaan-Noord in Hoogvliet assistentie gevraagd door de GGD aan de brandweer. Het betrof hier het naar beneden halen van een patiënt.

Het ambulancepersoneel die ter plaatse was, zag al snel dat ze de patiënt niet naar beneden konden tillen met de brancard. Omdat de toestand van de patiënt kritiek was hebben zij de hulp in geroepen van de brandweer.
De hoogwerker uit Spijkenisse was al snel ter plaatse, het brandweerpersoneel maakte de hoogwerker snel gereed. Het ambulancepersoneel heeft de patiënt ABC stabiel gemaakt, deze was binnen 10 minuten beneden. Deze is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!