Brandweer assiteert ambulancepersoneel Middenbaan-Noord Hoogvliet

Date:

Share post:

- Advertisement -

HOOGVLIET – Woensdagavond werd aan de Middenbaan-Noord in Hoogvliet assistentie gevraagd door de GGD aan de brandweer. Het betrof hier het naar beneden halen van een patiënt.

Het ambulancepersoneel die ter plaatse was, zag al snel dat ze de patiënt niet naar beneden konden tillen met de brancard. Omdat de toestand van de patiënt kritiek was hebben zij de hulp in geroepen van de brandweer.
De hoogwerker uit Spijkenisse was al snel ter plaatse, het brandweerpersoneel maakte de hoogwerker snel gereed. Het ambulancepersoneel heeft de patiënt ABC stabiel gemaakt, deze was binnen 10 minuten beneden. Deze is vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s : Robin Veerman / VRR112

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd